Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Χρωματο-ουτοπία!

Ένα συνηθισμένο πρόβλημα που συναντάω με πελάτες, είναι ότι παρά τις πολύωρες συζητήσεις για την επιλογή των κατάλληλων χρωμάτων, το τελικό αποτέλεσμα διαφέρει από αυτό που είχαν φανταστεί. Έτσι, λίγο πριν την τελική απόφαση, παίρνω φωτογραφία του χώρου που θέλουν να βάψουν και τους παρουσιάζω τις δικές μου χρωματικές προτάσεις. Τον τελευταίο καιρό έχω βρει μία πολύ εύχρηστη σελίδα, στην οποία μπορείς να επιλέξεις τα χρώματα που σου αρέσουν, να ανεβάσεις μία φωτογραφία του χώρου σου και να δεις πως θα φαίνεται με τα χρώματα αυτά!
Τα βήματα είναι απλά:

1. Μπες στη σελίδα mycolortopia.com


Κάνε εγγραφή για να μπορείς να αποθηκεύεις τα αγαπημένα σου χρώματα και τα τελικά project.

2. Κάνε κλικ στη μέση της σελίδας, εκεί που λέει "color my room". Θα εμφανιστεί η παρακάτω σελίδα.
3. Διάλεξε κάποιον από τους προτεινόμενους συνδυασμούς χρωμάτων ή κάποιον από τους αποθηκευμένους.
4. Ανέβασε τη φωτογραφία του δωματίου που θέλεις να αλλάξεις. Χρησιμοποίησε το μπλε μολύβι για να οριοθετήσεις τις περιοχές που θέλουν βάψιμο και το πορτοκαλί για αυτές που δεν χρειάζονται βάψιμο.
5. Παίξε όσο θέλεις με τα χρώματα! Δοκίμασε όλους τους συνδυασμούς πριν καταλήξεις.
6. Όταν καταλήξεις στον αγαπημένο σου συνδυασμό, προχώρησε στο τελευταίο βήμα. Το τελικό αποτέλεσμα θα αποθηκευτεί στη σελίδα και θα έχεις επιλογή εκτύπωσης ή αποστολή με email.
Για οποιαδήποτε απορία, μη διστάσετε να με ρωτήσετε! Στείλτε μου την φωτογραφία πριν την επεξεργασία και τη φωτογραφία με το τελικό αποτέλεσμα για να σας κάνω και μία δική μου πρόταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου