Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Είσαι μεγάλο νούμερο!!

Ως Έλληνες είμαστε λίγο δύσκολοι ως το τι βάζουμε στους τοίχους του σπιτιού μας. Ο κλασικός "γέρος με την πίπα", που όλοι έχουμε δει σε σπίτια θείων ή/και παπούδων, έχει ριζώσει βαθιά μέσα μας. Καιρός να τον αποβάλλουμε! Στους τοίχους δεν μπαίνουν μόνο ακριβοί πίνακες ή ρέπλικες γνωστών έργων τέχνης. Προτιμήστε κάτι που σας εκφράζει, σας θυμίζει κάτι ή κάποιον ή απλά σας εμπνέει. Διαλέξτε έναν αριθμό (τον τυχερό σας αριθμό, την ημερομηνία γεννησής σας ή όποιον αριθμό σας "στέκεται" καλύτερα οπτικά) και ξεκινάμε!
desiretoinspire.net
Μπορείτε να πάρετε έναν μεγάλο καμβά, στις κατάλληλες διαστάσεις για τον χώρο σας, και να ζωγραφίσετε το νούμερο που θέλετε (φτιάξτε πρώτα το περίγραμμα με μολύβι και μετά χρωματίστε).
honeysucklelife.com
Εναλλακτικά, μπορείτε να πάρετε εννέα ή δώδεκα μικρότερους καμβάδες και να ζωγραφίσετε περισσότερα νούμερα, συνθέτοντας έτσι ένα ενιαίο σύνολο. Για καλύτερα αποτελέσματα, ψάξτε στο διαδίκτυο κάποια γραμματοσειρά που σας αρέσει και ξεπατικώστε από εκεί τα περιγράμματα [συμβουλή: επιλέξτε κάποια απλή γραμματοσειρά, χωρίς πολλές ουρές].
pinterest.com/arcdeco/
Αν όλα αυτά σας φαίνονται χρονοβόρα ή δύσκολα, μπορείτε να βρείτε τον αριθμό που σας αρέσει στο διαδίκτυο, να τον εκτυπώσετε και τον κορνιζώσετε με μία απλή κορνίζα.
apartmenttherapy.com
Ιδανικότερα, μπορείτε να ξεχυθείτε σε παλιές αγορές (π.χ. Μοναστηράκι) και να βρείτε παλιές ταμπέλες με νούμερα, τις οποίες μπορείτε είτε να τις ακουμπήσετε σε κάποιο τραπεζάκι,
kinserhome.blogspot.com.es
είτε σε κάποιο ράφι
witanddelight.tumblr.com
ή -αν είναι αρκετά μεγάλες- στο δάπεδο.
52flea.blogspot.gr
pinterest.com/arcdeco/
 Μία επίσης εύκολη λύση είναι να φτιάξετε ή να αγοράσετε μαξιλάρια με νούμερα πάνω τους.
pinterest.com/arcdeco
Τέλος, μία αγαπημένη διακοσμητική ιδέα είναι να συγκεντρώσετε ετερόκλητα αντικείμενα που αναγράφουν κάποιον αριθμό (τραπουλόχαρτα, κομμάτια από ντόμινο κτλ) και να τα κλείσετε σε μία γυάλα ή σε ένα φαρδύ βάζο.

Περιμένω τις φωτογραφίες σας με τις δικές σας διακοσμητικές προτάσεις ή απορίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου