Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Μάντεψε.....Έρχονται Χριστούγεννα!!!

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά προσωπικά η διάθεση είναι πολύ πεσμένη. Και εννοείται ότι θα ξεσπάσω στο σπίτι μου!! Μάζεψα κάποιες ιδέες για χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες -εντάξει δεν είναι τόσο χάλια όσο ακούγονται!
Και επειδή -τουλάχιστον εγώ- οικονομικά είμαι σε περίεργο στάδιο, όλες οι παρακάτω ιδέες χρειάζονται πράγματα που ήδη έχετε ή που είναι πολύ φθηνά.
laclassedellamaestravalentina.com
 Φτιάξτε έναν Αγιο-Βασίλη με μακρυά κατάλευκη γεννειάδα. Χωρίστε τη γενειάδα σε αρκετά οριζόντια τμήματα και αριθμήστε τα [στην εικόνα τα έχουν αριθμήσει από το 1 ως το 25. Εγώ θα το έκανα από το 25 προς το 1 σαν αντίστροφη μέτρηση - ναι, η πλύση εγκεφάλου των Jumbo έχει πετύχει]. Κάθε μέρα κόψτε και από ένα κομμάτι!
pinterest.com/arcdeco
pinterest.com/arcdeco
Το πιο απλό που μπορείτε να κάνετε είναι να γεμίσετε ένα γυάλινο βάζο με χριστουγεννιάτικες μπάλες. Για καλύτερο αποτέλεσμα, επιλέξτε μονοχρωμία. Μπορείτε να προσθέσετε και μερικά γλυκά και κορδέλες και έτοιμη η τραπεζαρία!
pinterest.com/arcdeco
Από διάφορα σημεία του σπιτιού [κουρτινόξυλα, φωτιστικά κτλ] ή ακόμα και στο δέντρο, κρεμάστε χάρτινες χιονονιφάδες που έχετε φτιάξει μόνοι σας. Εδώ είναι μόνο μία ιδέα, μπορείτε να βρείτε άπειρα σχέδια στο διαδίκτυο [Άγιο google] ή να αυτοσχεδιάσετε. Χρησιμοποιήστε διάφορα χρώματα και μεγέθη χαρτιών.
younghouselove.com
Όσες μπάλες δεν κρεμάσετε στο δέντρο μετατρέψτε τις σε μαγνητάκια για το ψυγείο. Προμηθευτείτε μαγνήτες από ένα χρωματοπωλείο και κολλήστε τους στις μπάλες. Το αποτέλεσμα είναι πολύ χαρμόσυνο.
imperfecthomemaking.com
Χρησιμοποείστε ένα παλιό πουλόβερ για να φτιάξετε κάλτσες για τα δώρα. Αν και ξενόφερτο έθιμο [όπως και τα περισσότερα χριστουγεννιάτικα] είναι μία ιδέα που μου αρέσει πολύ. Φτιάξτε μία για τον καθένα και βάλτε μέσα το δωράκι του/της!

Αυτά για τώρα! Θα επανέλθω δριμύτερη με πιο ανεβασμένη/γιορτινή διάθεση!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου