Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Ποιά είναι η αγαπημένη σου σειρά;;;

Όπως και εγώ, σίγουρα έχετε παρακολουθήσει σειρές και ταινίες και έχετε αναρωτηθεί αν τα σπίτια στα οποία γυρίστηκαν είναι πραγματικά. Η Iñaki Aliste Lizarralde κατάφερε να σχεδιάσει τις κατόψεις από διάφορες σειρές που έχουμε αγαπήσει!

Friends
Τα εσωτερικά γυρίσματα της σειράς-σταθμού έγιναν στα στούντιο της Warner Bros. στο Burbank της California. Για τα εξωτερικά χρησιμοποιήθηκε αυτό το κτίριο που βρίσκεται Grove και Bedford γωνία [πσσσςςςςς σα Νεοϋορκέζα δεν ακούστηκα;] στο Greenwich Village της Νέας Υόρκης.
 Big Bang Theory

Αν και σε κάποιο επεισόδιο ο Sheldon αναφέρει ότι μένουν στο διαμέρισμα 4A στη διεύθυνση 2311 N. Los Robles Avenue στην Pasadena της California, στην πραγματικότητα αυτή είναι μία φανταστική διεύθυνση. Όπως και να έχει η κάτοψη των σπιτιών του Sheldon και του Leonard και της Penny είναι η παρακάτω:
How I met your mother
Στη σειρά που όλοι αγαπήσαμε αλλά το ξεχείλωσαν όσο δεν πάει [ποιός λογικός πατέρας θα έλεγε στα παιδιά του λεπτομέρειες για τη στρατιά γυναικών που γνώρισε πριν τη μητέρα τους;] χρησιμοποιήθηκε το παρακάτω σπίτι:

 Sex and the City
Δεν έχω μείνει στη Νέα Υόρκη, αλλά από ότι ακούω τα ενοίκια είναι φωτιά και λάβρα. Τώρα πως μία ψιλοάσχετη αρθρογράφος μπορεί και νοικιάζει μόνη της διαμέρισμα στο κέντρο...δεν ξέρω! Όπως και να έχει η "διεύθυνσή" της Carrie Bradshaw είναι: 245 E 73rd Street,ανάμεσα στην Park και την Madison στη Νέα Υόρκη. Η διέυθυνση του κτιρίου που χρησιμοποιήθηκε για τα εξωτερικά γυρίσματα είναι: 66 Perry Street (ανάμεσα στη Bleecker και την West 4th).
Two and a half men
Όλα τα γυρίσματα έγιναν σε στούντιο, αλλά αν όντως υπήρχε το σπίτι του  Charlie Harper/Walden Schmidt θα ήταν κάπως έτσι:
Dexter
Ένα από τα προσωπικά αγαπημένα μου σπίτια.
The Gilmore Girls
Χωρίς να την έχω παρακολουθήσει πραγματικά και κοιτώντας μόνο τις κατόψεις...εντάξει..σπιταρώνα!
Frasier
Το διαμέρισμα του Dr. Frasier Cane με διεύθυνση Elliott Bay Towers, διαμέρισμα 1901.
 Seinfeld


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου