Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Yellow it up!

Μιλώντας με μία φίλη που θέλει να βάψει το διαμέρισμά της, το οποίο είναι πολύ μικρό, καταλήξαμε στην κλασική κουβέντα "τι χρώμα να το βάψει έτσι ώστε να δείχνει μεγαλύτερο". Η πιο ασφαλής λύση είναι το λευκό. Μέσα από την κουβέντα, όμως, μου είπε μία πολύ ωραία ιδέα: κίτρινο. Λαμπερό, δροσερό, ζουμερό κίτρινο! Και άμα είστε λίγο σκεπτική και δύσπιστοι, οι παρακάτω φωτογραφίες θα σας πείσουν.

thenester
Αρχίζοντας από τις πιο παλ αποχρώσεις και σε συνδυασμό με λευκό, θα δώσει μία αίσθηση δροσιάς στο χώρο σας.
buymodernbaby.com
Αν ο χώρος σας είναι μικρός, δημιουργόντας οριζόντιες ρίγες θα τον "μεγαλώσετε" οπτικά, ενώ με κάθετες θα τον "ψηλώσετε".
home-designing.com
apartmenttherapy
 Αν προτιμάτε τις πιο έντονες αποχρώσεις αλλά φοβάστε ότι θα σας κουράσει το έντονο κίτρινο, μπορείτε να βάψετε μόνο έναν τοίχο, αφήνοντας τους υπόλοιπους λευκούς. Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο φρέσκο.
freshome
pinterest
 Ένας αγαπημένος και πάντα μοντέρνος συδυασμός είναι το κίτρινο με το γκρι. Μπορεί στην αρχή να σας ξενίσει, αλλά προσωπικά το βρίσκω πολύ ιδιαίτερο και πετυχημένο συνδυασμό.
kika reichert
Στο ίδιο πνεύμα, αλλά λίγο πιο τολμηρό, είναι να βάψετε τους τοίχους λευκούς ή γκρι (σε ανοιχτή απόχρωση) και το ταβάνι κίτρινο.
housetohome
Για τους πιο τολμηρούς προτείνω μονοχρωμία! Μη νομίζετε ότι το σετάρισμα όλων των αντικειμένων στο ίδιο χρώμα είναι παλαιακό. Με τους κατάλληλους συνδυασμούς, θα εκπλαγείτε!
pinterest
pinterest
xnet
 Τέλος, μη φοβηθείτε να πειραματιστείτε σε οποιαδήποτε απόχρωση σας αρέσει! Από την πιο ήπια ως την πιο έντονη! Yellow it up!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου