Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Ένας ελέφαντας στο Χαλάνδρι


Πριν λίγες μέρες, με μότο "η φτώχεια θέλει καλοπέραση", πήρα τον αντρούλη μου και πήγαμε στο νέο talk of the town, το ινδικό εστιατόριο με το πρωτότυπο όνομα: Pink Elephant. Αφού παιδευτήκαμε να παρκάρουμε στο κέντρο του Χαλανδρίου [είχαμε τη φαινή ιδέα να πάμε Παρασκευή βράδυ], βρήκαμε το μικρό στενό. Το μαγαζί δεν έμοιαζε σε τίποτα με τα τυπικά ινδικά εστιατόρια! Ούτε φανταχτερά χρώματα ούτε κραυγαλέα αγάλματα. Την όλη αισθητική του θα την έλεγα minimal-indie. 
Αν και πολύ μικρό και φουλ στις κρατήσεις, μας βρήκαν ένα τραπεζάκι για δύο. Καθήσαμε και αμέσως ήρθε ο πρόσχαρος ιδιοκτήτης. Με φιλικό ύφος μας εξήγησε κάποια πράγματα για την ινδική κουζίνα και μετά μας έκανε κάποιες ερωτήσεις για τις δικές μας γευστικές προτιμήσεις. Μετά από αυτή την κουβέντα μας πρότεινε να πάρουμε για ορεκτικό Αλμυρά Samosas (Μικρές, τραγανές, γεμιστές πίτες) με μοσχάρι. Για κυριώς πήραμε Changezi Champ (Τυφεροί κύβοι αρνιού μαριναρισμένοι σε μάραθο και αρωματική σάλτσα μάνγκο, γιαούρτι, ρόδι, γλυκιά πιπεριά και μείγμα μπαχαρικών) και Jalfrezy με κοτόπουλο (Μπουκιές μαγειρευμένες σε ελαφρά πικάντικη σάλτσα με πράσινες πιπεριές, φρέσκια ντομάτα, sweet chilli και φρέσκο, ψιλοκομμένο κρεμμύδι). Ομολογουμένως, τα πιάτα που μας πρότεινε ήταν ιδανικά για εμάς.

Μπορώ να πω ότι κάθε πιάτο ήταν καλύτερο από το προηγούμενο! Η εξυπηρέτηση ήταν εξαιρετική. Αν και οι μερίδες θα μπορούσαν να ήταν λίγο μεγαλύτερες, σίγουρα θα ξαναπάμε!!Και το ίδιο προτείνω και σε σας!

Περισσότερες πηροφορίες: pink elephant

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου