Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Κάνε το μπαλκόνι σου νησί!

Ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε τις ζέστες και το γεγονός ότι [οι περισσότεροι από εμάς] δεν θα πάμε κάπου διακοπές, είναι να φέρουμε τις διακοπές στο σπίτι μας ή -όπως λέει και το γνωστό τραγούδι- να κάνουμε το μπαλκόνι μας νησί. Για να μπορείτε να χαλαρώνετε από την πίεση της ημέρας και να έχετε την ψευδαίσθηση ότι είσαστε κάπου μακρυά από όλα τα προβλήματα, βάλτε μερικές καλοκαιρινές πινελιές στο μπαλκόνι σας, όσο μικρό κι αν είναι!
pinterestrecipies.com
josefineathome.blogspot.gr
 Η πιο εύκολη λύση είναι να βάλετε χρώμα!! Όσο πιο έντονα και πολλά χρώματα τόσο καλύτερο. Χρωματιστές καρέκλες, σκαμπό, μαξιλάρες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε!
pinterest.com/arcdeco/
Μπορείτε αντί για πολυχρωμία να βάλετε νησιώτικα χρώματα (λευκό και κυριολεκτικά οποιαδήποτε απόχρωση του μπλε), για να δημιουργήσετε ένα χώρο χαλάρωσης και ηρεμίας. 
pinterest.com/arcdeco/
Αντί για τις συνηθισμένες τέντες, βάλτε μία όμορφη ομπρέλα, σε κάποιο δροσερό χρώμα ή στο κλασικό λευκό.
indiehome.blogspot.gr
Πολύ ωραία ιδέα είναι να πάρετε από κάποιο μαγαζί με είδη κατασκευών και σπιτιού, βοτσαλάκι και ένα κομμάτι ξύλινο deck για κήπους και να μετατρέψετε το μπαλκόνι σας σε μικρή αυλή. Προσθέστε και μερικές γλάστρες με μυρωδικά και η αυλή σας είναι έτοιμη!
pinterest.com/arcdeco/
Μη φοβηθείτε να χρησιμοποιήσετε έπιπλα που ίσως ταιριάζαν περισσότερο σε κήπο. Με μερικά φυτά σε γλάστρες και χαλίκι ή deck (όπως είπαμε και πριν) στο δάπεδο, θα έχετε ένα μικρό παράδεισο!


Πάρε ιδέες για το μπαλκόνι σου εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου