Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Ακόμη περισσότερα έπιπλα από παλέτες


Από τα μηνύματά σας έχω καταλάβει ότι σας άρεσαν τα έπιπλα από παλέτες. Γι' αυτό, βρήκα μερικά ακόμη και σας τα παρουσιάζω.

1. Κατακόρυφος κήπος 
 
apartmenttherapy.com

Βιδώστε μία παλέτα στον τοίχο της βεράντας σας [τοποθετήστε ανάμεσα στην παλέτα και στον τοίχο μονωτικό] και τοποθετήστε μικρά γλαστράκια, έτσι ώστε να φτιάξετε έναν κατακόρυφο κήπο. Εκτός από πρασινάδες, βάλτε και μερικά λουλούδια για να δώσετε περισσότερο χρώμα.

2. Έπιπλο τηλεόρασης

recyclart.org
recyclart.org

Αφού τη γυαλίσετε και την περάσετε βερνίκι, βιδώστε στην παλέτα τέσσερα ροδάκια [με φρένο] και φτιάξτε έτσι ένα πρωτότυπο και πρακτικό τραπεζάκι τηλεόρασης. Στα κενά που έχει μπορείτε να βάζετε τα τηλεκοντρόλ, κονσόλες παιχνιδιών και περιοδικά.

3. Τραπεζάκι καφέ ή κομοδίνο

homedit.com

Συμπλρώστε τα κενά της παλέτας με ξύλα σε όποιο χρώμα θέλετε. Αφού έχετε μετρήσει τα κενά στα πλαϊνά, κάντε μία βόλτα στο Μοναστηράκι ή σε μαγαζιά με είδη σπιτιού (Praktiker, Leroy Merlin κτλ) και αγοράστε συρτάρια που να χωράνε. Το τραπεζάκι του σαλονιού είναι έτοιμο!

4.  Γραφείο

homedit.com
Προμηθευτείτε τέσσερα πόδια γραφείου (πχ από το Ikea) και βιδώστε τα στην παλέτα. Αν θέλετε ακολουθείστε και την παραπάνω ιδέα για τα συρτάρια, και το γραφείο σας είναι έτοιμο.

 5. Πιατοθήκη

dishfunctionaldesigns.blogspot.com

Μία πολύ ωραία ιδέα για το εξοχικό σας είναι να καρφώσετε μία παλέτα στον τοίχο της κουζίνας [πάνω από κάποιον πάγκο ή τραπέζι] και να τη χρησιμοποιήσετε σαν πιατοθήκη. Τοποθετήστε σε αυτήν πιάτα με ιδιαίτερα σχέδια και χρώματα και δώστε μία ρουστίκ νότα στην κουζίνα σας.

6. Κορνίζα


laurawinslowphotography.com

Στην ίδια λογική, καρφώστε μία παλέτα στον τοίχο και συγκεντρώστε φωτογραφίες και μικροαντικείμενα που σας θυμίζουν ευτυχισμένες στιγμές. Θα γίνει η αγαπημένη σας γωνιά του σπιτιού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου